Despre Avantaj la Start

Proiectul AVANTAJ LA START a fost lansat in anul 2008. El porneste de la premisa ca pentru a reusi in viata, un tanar trebuie sa beneficieze de informatii suplimentare fata de cele primite in scoala. De aceea temele principale ale proiectului sunt:

  • educatia financiara (cum sa-ti gestionezi banii, cum sa faci mai multi bani)
  • subiecte specifice tinerilor (droguri, violenta, sarcina nedorita, relatia cu parintii)
  • dezvoltare personala (comunicare, limbajul trupului, motivatie, gandire pozitiva, persuasiune…)
  • ecologie (despre lumea in care traim si modul in care oamenii o influenteaza)

Timp de 4 ani de zile au fost produse materialele informative pe un DVD care au fost distribuite gratuit, in cadrul unor editii anuale.

Actualmente proiectul continua prin:

  • un program de mentorati financiar gratuit, pentru tineri intre 14 si 23 de ani, program sustinut online de Luca Dezmir
  • programe de prelegeri live in scolile si liceele din tara, la cererea acestora

Imediat dupa declansarea proiectului, echipa a avansat ideea de a pune la dispozitia tinerilor asemenea materiale sub forma de articole pe internet. Asa a aparut Avantaj la start Online.

Toate articolele de pe acest site sunt disponibile gratuit. Autori rezidenti si colaboratori va vor oferi informatii deosebite, diferite de cele vehiculate in manualele scolare sau in presa. E un mod aparte de a vedea realitatea, cu ajutorul caruia poti avea un avantaj asupra celor din jurul tau. Un avantaj la startul catre noua ta viata.

Precizare importanta!

In articolele publicate pe site, responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate precum si a parerilor exprimate revin in totalitate autorilor.